Anthony Scaramucci’s Skybridge har investerat 182 miljoner dollar i bitcoin, enligt däck

  • Anthony Scaramuccis Skybridge verkar göra en stor satsning på bitcoin, enligt ett investerardäck som erhållits av The Block.
  • Företaget har redan investerat så mycket som 182 miljoner dollar i bitcoin för sina fonder.
  • Däck säger att företaget har investerat mer än 25 miljoner dollar för en ny bitcoin-investeringsfond som började fungera i december.

182 miljoner dollar till bitcoin

Anthony Scaramucci’s Skybridge Capital har redan investerat så mycket som 182 miljoner dollar till Bitcoin Billionaire för sina investeringsfonder, enligt ett investerardäck som erhållits av The Block.

Fonden för fonder, som har en planerad offentlig debut för en ny Bitcoin-fond som planeras för nästa månad, har samarbetat med ett antal kryptoföretag inklusive Fidelity Digital Assets och Silvergate. På däcket står Skybridge „har investerat 182 miljoner dollar i bitcoin för sina investeringsfonder.“

I en annan del av däcket sa företaget att det hade investerat 25,3 miljoner dollar för den nya fonden, som öppnades för allmänheten i december. Det är inte klart om det finns överlappning mellan dessa två investerade belopp.

Scaramucci är den senaste titan för finansiella tjänster som dras till den digitala tillgångsvärlden, i fotspåren av Paul Tudor Jones ‚Tudor Investment Corp och Renaissance Technologies, som har gjort liknande fördelningar.

Bitcoins egenskaper som en överlägsen version

När det gäller Skybridge förväntar sig företaget att den institutionella pressen till kryptomarknaden kommer att fortsätta. Bitcoins egenskaper som en överlägsen version av guld samt marknadens mognad „och många diskussioner med stora tillgångstilldelare“ kommer att resultera i fler hedgefonder, RIA och försäkringsfonder som allokerar kapital till den digitala tillgången, enligt Skybridge.

Företaget förväntar sig också en uppskakning av den traditionella portföljkvoten 60/40 av aktier och obligationer kommer att fungera som medvind för bitcoin när investerare letar efter nya investeringsmöjligheter. Detta skifte, enligt Skybridge, är knutet till Federal Reserve och negativa räntor.

„Negativa räntor representerar en existentiell risk för pensionsfonder, försäkringsbolag och kapital som behöver uppnå riktade avkastningsgrader för att uppfylla ekonomiska skyldigheter“, säger däcket.

En omfördelning av medel från sådana institut från räntemarknaden till bitcoin skulle „producera en betydande höjning av bitcoinpriset.“

Posted in Bitcoin